השירותים שלנו
אסטרטגיה
יעוץ קונספטואלי, תכנון ראשוני, בחירת צוות סיעור מוחות לפרויקט – אדריכל, חברת מיתוג, יועץ קולינרי.
 
בניית אומדן
פירוט עלויות הקמה בהתאם לקונספט הרצוי, תוך ליווי בחירת המקום וחיבורו לתוכנית העסקית.
האומדן כולל – הערכת עלות התכנון, עלויות הציוד המקצועי, עלות התשתיות והבינוי בהתאם לעיצוב האדריכלי,
עלויות נגרות וריהוט, תאורה ומערכות מקצועיות אחרות.

תכנון הנכס 
עיצוב המקום בהתאם לשפה החזותית והמיתוגית של הקונספט, לדרישות רישוי עסקים, שימור, כיבוי אש. בשלב זה אנחנו יחד עם היזם בונים את חזונו ,מגדירים את קהל היעד, האופי, סוג האוכל, השירות,
אנו מתאמים ומשלבים בין גורמי המקצוע: אדריכל, יועץ מזון , יועץ רישוי ומתכנן מטבח ויחד מגבשים את הקונספט לכדי תמונה שלמה אחת. 
 
מכרזים
שלב היציאה למכרזים ובניית קבוצת הספקים שתוציא את הרעיון לביצוע בצמוד לתקציב.
שלב מרכזי בתהליך בו אנו מנהלים את מכרזי הקבלן הראשי, קבלני משנה ומכרזים משלימים, שלב זה חייב להיות מתוזמן,
תוך התאמת ציפיות כלליים ופיננסים.
 
ניהול הביצוע
תיאום בין הגורמים, חפיפת שלבים במטרה לצמצם בזמנים, פיקוח על איכות העבודה
היציאה לביצוע הפרויקט והשלמתו, כל פרט מתוכנן ומדויק על מנת לבצע את השלב הזה בצורה הטובה ביותר,
עלינו כמנהלי פרויקטים לתאם בין כל הגורמים,לחפוף שלבים ולצמצם זמנים ביעילות תוך כדי עבודה איכותית עד ירידה לפרטים הקטנים.
 
אישורים והרצה ראשונית
גמרי חשבון, בדיקת מערכות, התאמות אחרונות, ליטוש גמרים וליווי לאשרור המקום עם פתיחת המקום עורכים בדיקת מערכות עם יועצי התשתיות, התאמות אחרונות, בדיקת גמרים אחרונים ויציאה לאשרור המקום חוקית.